Lid worden

Inschrijven kan gedurende het hele seizoen, van september tot juni. Kom eens langs tijdens de lessen judo, er kunnen vier sessies gratis gevolgd worden.

Het inschrijvingsgeld voor het judo bedraagt ‚ā¨ 180 en kan overgeschreven worden op het volgende rekeningnummer:

BE86 7370 0224 1450
Kano Kwai Laarne VZW
met vermelding van de naam van de judoka.

Het is mogelijk om een judogi te bestellen via de club.

Overtuigd? Schrijf je dan ter plaatse in of vul onderstaand formulier in.

Inschrijvingsformulier

Locatie

Al onze lessen gaan door in de Dojo van de gemeentelijke sporthal "Veldmeers" te Laarne:

adres:
Leeweg 25
9270 Laarne

Over Kano Kwai Laarne

Op 21 februari 1976 gaf judoclub Kano Kwai Laarne haar allereerste demonstratie. Onmiddellijk waren er een vijftigtal inschrijvingen, aanvankelijk voornamelijk jongens vanaf 12 jaar maar al vrij snel volgden ook de meisjes. Met haar naam wou de club hulde brengen aan professor Jigoro Kano, de grondlegger van het judo.

Vrij snel groeide de club Kano Kwai uit tot een sportvereniging die ook leden van buiten de gemeente aantrok. Al in de eerste jaren kwamen judoka's vanuit Kalken, Wetteren, Beervelde en Heusden de trainingen volgen.

Al van bij het ontstaan trekt Kano Kwai resoluut de kaart van de jeugd. Het ledenaantal kende na de start de klassieke ups en downs. Verheugend is de vaststelling dat ongeveer evenveel jongens als meisjes lid zijn van de club en dat de meerderheid jonger is dan 18, wat hoopvolle perspectieven op de toekomst biedt.

De aerobicsgroep ging van start op 9 september 1992 en werd een aparte afdeling binnen de club. Deze afdeling bereikt vooral vrouwen, maar toch ook een aantal mannen. Na bijna 10 jaar werking heeft Kano Kwai Aerobics allang zijn bestaansrecht bewezen. Het ledenaantal situeert zich voornamelijk in de groep dames van 16 tot 45 jaar, met een duidelijke piek in de leeftijdsgroep van de twintigers en de dertigers.

Naast de educatieve en sportieve waarde die de club de leden bijbrengt wil Kano Kwai ook een sociale club zijn. Een hechte familie. Vandaar dat evenveel aandacht en belang gehecht wordt aan activiteiten zoals barbecues en allerlei recreatieve en sportieve evenementen. Kano Kwai heeft in de voorbije 35 jaar dan ook in de Kasteelgemeente en zelfs daarbuiten een niet meer weg te denken rol in het verenigingsleven ingenomen.

Krantenknipsel

Bestuur

Daniel

Daniel

Voorzitter

Roland

Roland

Secretaris

Jolien

Jolien

Penningmeester

Rosie

Rosie

Jeugdcoördinator

Diane

Diane

Bestuurslid

Guido

Guido

Bestuurslid

Jorick

Jorick

Bestuurslid / Lesgever

website / sociale media

Wim

Wim

Bestuurslid / Lesgever

Organisatie deelname wedstrijden